ABOUT US

Only For The Better Future


A strong sense of responsibility and commitment drive the company to achieving excellence and business sustainability. The company is helmed by some most experienced land experts and supported by a dynamic team. Everyone is driven by the value of creating a unique lifestyle by TLM PARTNERS SDN BHD

LATEST LAND FOR SALE

For a better future to the communities

WHAT OUR CLIENTS SAYS ABOUT US

  • Razali, Semenyih
    Abang dah lama duduk rumah apartment. Memang lama dah abang cari tanah yang sesuai untuk buat banglo idaman abang. Alhamdulillah. Jumpa tanah yang sesuai dgn ciri-ciri yang abang cari. Harga below market, tak jauh dari KL, tanah cantik di kawasan perumahan.
    Razali, Semenyih
  • Kak Rosnida
    Harga rumah sekarang mahal sangat lah dik ! Akak hari-hari pikir pasal masa depan anak2 akak. Sebab tu lah akak rasa bebaloi sangat beli tanah ni. At least, sebelum akak dan suami takde nanti, ada jugak anak2 akak ni aset dan tempat tinggal.
    Kak Rosnida
  • En. Rashdan, Ampang.
    Dah 20 tahun saya hidup menyewa, tiap2 malam sebelum tidur hati ni selalu rasa bimbang bila mengenangkan nasib isteri dan anak-anak yang belum terjamin. Apalah nasib mereka nanti..? Alhamdulillah, sekarang saya sudah pun memiliki sebidang tanah untuk mereka, In shaa Allah boleh dijadikan harta untuk diwariskan ataupun tempat tinggal mereka apabila saya dah tiada nanti.”
    En. Rashdan, Ampang.
parallax background

What Are You Waiting For
Contact Us For More Info