SERVICES


CONSTRUCTION
WORKS


home_repair2_pic1

FINISHING
WORKS


home_repair2_pic1

INSTALLATION
WORKS


home_repair2_pic1
  • Razali, Semenyih
    Abang dah lama duduk rumah apartment. Memang lama dah abang cari tanah yang sesuai untuk buat banglo idaman abang. Alhamdulillah. Jumpa tanah yang sesuai dgn ciri-ciri yang abang cari. Harga below market, tak jauh dari KL, tanah cantik di kawasan perumahan.
    Razali, Semenyih
  • Kak Rosnida
    Harga rumah sekarang mahal sangat lah dik ! Akak hari-hari pikir pasal masa depan anak2 akak. Sebab tu lah akak rasa bebaloi sangat beli tanah ni. At least, sebelum akak dan suami takde nanti, ada jugak anak2 akak ni aset dan tempat tinggal.
    Kak Rosnida
  • En. Rashdan, Ampang.
    Dah 20 tahun saya hidup menyewa, tiap2 malam sebelum tidur hati ni selalu rasa bimbang bila mengenangkan nasib isteri dan anak-anak yang belum terjamin. Apalah nasib mereka nanti..? Alhamdulillah, sekarang saya sudah pun memiliki sebidang tanah untuk mereka, In shaa Allah boleh dijadikan harta untuk diwariskan ataupun tempat tinggal mereka apabila saya dah tiada nanti.”
    En. Rashdan, Ampang.